De bedste ferier

For mange børn findes der ikke bedre ferier end campingferien. Og derfor er vi ikke blege for at påstå, at camping er verdens nok bedste familieferie…

Man får den friske ferie-luft helt ned i maven. Som forælder forsvinder hverdagens stress som dug for solen og ferien domineres i stedet af hygge med ungerne, ture ud i det blå og for en gangs skyld, så har man TID og ikke dårlig samvittighed!

Slip uden om rejsebranchens “glansbilleder”
Du planlægger selv ferien og kan dermed styre uden om de “poppede” turistfælder som man ofte møder på f.eks. charterferien.
Du får med andre ord en 100% autentisk ferie og møder dermed din destination præcis som den rent faktisk er. Slut med glansbilleder og præfabrikerede turistudflugter.

Familien er med andre ord kommet på CAMPING!

Camping er børnenes foretrukne paradis!

En campingplads kan være som paradis på jord for familiens yngste.
Der er ofte masser af sjove aktiviteter både på legepladsen og ved pladsens pool. Mange pladser har også sit eget team af friske medarbejdere som hygger om ungerne. Nye venner? De er der overalt!

Og så er der jo også oplevelserne sammen med mor og far. De har pludselig tid til at spille brætspil, en tur på stranden eller at til at nyde en lækker is fra den lokale is-kiosk.

Camping kan bare noget ingen andre ferieformer kan – fyldt med hygge og nærvær.

Prøv camping uden at binde Jer…

Med Basis3 har I mulighed for at prøve camping af uden at binde Jer. I lægger 9.995,- kr. i engangsbetaling + fast månedlig ydelse, og om 3 år kan I levere vognen tilbage.

Det er ligeså let som leasing, men teknisk set et lån med tilbagekøbsgaranti som gør, at I kan levere vognen tilbage til forhandleren efter 3 år. Er i blevet bidt af campinglivet – og det tror vi at I er – kan I naturligvis fortsætte med at campere på de samme vilkår.